14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTragedie pe şosea

Tragedie pe şosea

OLT. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei au fost răniţi, în urma unui grav accident de circulaţie petrecut la limita dintre judeţele Olt şi Argeş. Tragedia s-a produs duminică seară, în jurul orei 20.00. Gheorghe Oncescu, din oraşul Scorniceşti, se deplasa la volanul unui autoturism Dacia, dinspre Piteşti către Slatina. La un moment dat, el s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini. N-a apreciat însă distanţa faţă de autovehiculul care se apropia din faţă, spun poliţiştii, şi a intrat în coliziune cu acesta. Impactul a fost violent.

Şoferul Daciei a rămas prins între fiarele contorsionate ale autoturismului şi a decedat la câteva minute după impact. Un echipaj de la Descarcerare a intervenit pentru a scoate victima din maşină. „Am văzut Descarcerarea când desfăcea Dacia. Şoferul trăia, era la volan. A murit ulterior“, a spus conducătorul unui microbuz care se afla în trafic.

Celălalt autovehicul implicat în accident, un Peugeot, la volanul căruia se afla Viorel Teodorescu, din Slatina, a fost aruncat de pe asfalt în urma impactului. Trei oameni, printre care şi fratele bărbatului decedat, Dumitru Gabriel Oncescu, au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţa la un spital din Piteşti.

Cazul a fost preluat de un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Argeş, pentru cercetări. Circulaţia a fost oprită în zonă mai bine de o oră, pe ambele sensuri de mers formându-se coloane de maşini pe o distanţă de aproape doi kilometri. „Accidentul s-a produs pe fondul depăşirii neregulamentare. Conducătorul Daciei s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini şi s-a lovit frontal cu autoturismul care se deplasa din sens opus. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală“, a declarat Ovidiu Drăgoi, inspector principal în cadrul SPR Argeş.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS